Met het Mr.Friendly urinoir is het moment altijd goed!

Advertenties zie je altijd en overal. Ons menselijk brein lijkt inmiddels getraind om ze te weg te klikken of te negeren. Waarom eigenlijk? Soms is de advertentie die tot je komt wel degelijk leuk, interessant of nuttig. Echter, als het moment verkeerd is gekozen, is een persoon niet ontvankelijk voor de boodschap.

 

Met Mr.Friendly urinoir is het moment altijd goed! De juiste timing is essentieel om mensen te bereiken. Met het Mr.Friendly urinoir is de aandacht verzekerd!

Adverteren op het Mr.Friendly urinoir

Op het Mr.Friendly urinoir is adverteren zeer eenvoudig. Middels een speciaal ontworpen “Control Centre” in de cloud, wordt alles op afstand geregeld. Wel zo makkelijk! Advertenties kunnen dagelijks wisselen of zelfs alleen op bepaalde tijdstippen getoond worden.

 

Een advertentie op Mr.Friendly is in de praktijk een kort filmpje. Dit kunnen ook losse afbeeldingen zijn. Een filmpje duurt gemiddeld 10 seconden.

 

Mr.Friendly is uitgerust met een sensor zodat er alleen advertenties gespeeld worden indien er daadwerkelijk een persoon voor het urinoir staat. Wij tellen exact hoe vaak en hoe lang dat gebeurt. U weet dus precies hoe vaak uw boodschap bekeken is. De veelgebruikte term “waste” is aan ons niet besteed!

ADVERTEREN OP UW EIGEN MR.FRIENDLY URINOIR

Indien u adverteert op uw eigen urinoir, hebt u de mogelijkheid uw bezoekers echt te bereiken. Op het Mr.Friendly urinoir kunt u uw boodschap zodanig overbrengen dat deze ook zeker gelezen wordt. Hierdoor bent u bijvoorbeeld in staat:

  • Uw omzet te verhogen
  • Meer marge te maken
  • Nieuwe klanten aan te trekken
  • Vacatures te plaatsen

ADVERTEREN OP ANDERE MR.FRIENDLY URINOIRS

Adverteren op andere Mr.Friendly’s is ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld adverteren op urinoirs in de buurt om zo potentiële klanten te bereiken. Grotere adverteerders kunnen grote campagnes ondersteunen op het Mr.Friendly urinoir. Kijk voor meer informatie over adverteren ook eens op www.twinsight.media.

Omzet verhogen

Breng uw klant in contact met uw producten en verhoog direct uw omzet.

Stuur uw klant

Toon juist die producten die u uw klanten wenst te verkopen. Leidt uw klant op unieke wijze naar producten met een aantrekkelijke marge.

Nieuwe klanten

Laat Mr.Friendly uw advertenties doorplaatsen op uw social media en bereik meer mensen. Breng mensen met elkaar in contact, laat ze mond tot mond adverteren.

Ingebouwde sensor

Mr.Friendly is uitgevoerd met een ingebouwde sensor die een persoon registreert. De speler speelt alleen indien er iemand achter het urinoir staat.

Actuele campagnes

Met het Mr.Friendly “Control Centre” kunt u (last minute) met uw campagnes en advertenties inspelen op actuele gebeurtenissen.

Kies uw tijdstip

U kiest het beste tijdstip voor uw boodschap. Per dag en zelfs per uur.

Geen automatische herhalingen

Op Mr.Friendly draaien geen zgn. loopjes. Boodschappen wisselen continue en zijn altijd actueel.

Externe adverteerders

Met Mr.Friendly adverteert u zelf maar u kunt ook externe partijen toelaten op uw urinoir. Zo maakt u van uw kostenpost een opbrengstmogelijkheid.

Aangestuurd vanuit de cloud

De media die u toont op het urinoir wordt op afstand geregeld. Geen lokaal gedoe met USB-sticks maar professioneel “cloud-based” bestuurd.

Bent u adverteerder en wilt u zelf adverteren op één of meerdere Mr.Friendly urinoirs (afhankelijk van uw doelgroep) kijk dan eens op de site van TwinSight Media.