Ambassadeurs Programma

Ambassadeur

Wordt ook ambassadeur van Mr.Friendly

Ben jij blij met de watervrije urinoirs op jouw locatie?

Ben jij tevreden over de service van Mr.Friendly?

Vind jij het zonde om schoon drinkwater te verspillen?

Dan ben jij de perfecte ambassadeur voor Mr.Friendly

Jullie locatie bespaart bij elk gebruik gemiddeld 3 liter kostbaar drinkwater. Daarmee bespaar je geld én draag je bij aan duurzaamheid. Om nog meer drinkwater te besparen en Nederland milieuvriendelijker te maken zoeken wij nieuwe locaties om onze watervrije urinoirs aan te doneren. Wil jij ons daarbij helpen?

 

Nieuwe locaties

Ken je een collega ondernemer die mogelijk interesse heeft in onze urinoirs dan horen we dat graag. De eigenaar van dat café op de hoek, een bevriende relatie die een sportschool heeft of een vriend die een restaurant runt; veel ondernemers willen bijdragen aan een beter milieu en wij komen via jou graag met ze in contact.

 

Sponsoren (adverteerders)

Om deze milieuvriendelijke investering te kunnen realiseren is het Mr.Friendly urinoir uitgerust met een videoscherm. Hierop kunnen boodschappen worden vertoond van sponsoren. Deze sponsoren maken het mogelijk dat dit initiatief haalbaar is. We zijn continu op zoek naar nieuwe adverteerders en hopen dat jij ons kan helpen met hen in contact te komen. Ken jij vaste klanten of relaties waarvoor het interessant is om te adverteren? Denk bijvoorbeeld aan een leverancier, sportwinkel, garagebedrijf, verzekeraar, makelaar of een bedrijf dat personeel zoekt. Met een mediacampagne kunnen ze doelgericht adverteren op het Mr.Friendly urinoir en dragen ze tegelijkertijd bij aan een beter milieu. Breng jij ons met ze in contact?

 

Actievoorwaarden

  • tegoed wordt toegekend na installatie van een nieuw aangebrachte locatie en/of
  • tegoed wordt toegekend nadat de mediacampagne van de door jou aangebrachte adverteerder is gestart
  • tegoed is te besteden aan onderhoudsmiddelen voor het Mr.Friendly urinoir en/of
  • tegoed is te besteden aan een reclamecampagne bij TwinSight Media
  • tegoed is te besteden binnen 12 maanden na toekenning van het tegoed