Mr.Friendly in haar huidige vorm is nieuw!

Mr.Friendly in deze huidige vorm is nieuw! Onze technologie is er al langer. Binnen enkele andere concepten is er al diverse jaren hard gewerkt om de technologie te krijgen waar die nu is. Volledig eigen software en specifiek voor ons gebouwde hardware zorgt voor stabiliteit en continuïteit.

 

Bij Mr.Friendly spelen we in op de actuele situatie, waarbij het steeds moeilijker is om binnen een steeds drukker geworden omgeving nog de aandacht van mensen te krijgen. Doordrukken van informatie op verkeerde momenten leidt ons inziens eerder tot irritatie dan adoptie. Kijk maar naar de vele adblockers en het wegklik- en zappgedrag van mensen. Mr.Friendly grijpt de absolute aandacht op één van de weinige momenten die mensen nog hebben.

 

Met partners in diverse landen en eigen vestigingen en medewerkers in zowel Nederland als de Verenigde Staten, zijn we in staat om onze klanten wereldwijd te bedienen. Onze volledig eigen software stuurt al onze klanten wereldwijd aan vanuit de cloud.

 

Mooie oplossingen en slimme technieken dus, maar het begint, wat ons betreft, met persoonlijk contact. Tijd voor koffie? Graag maken we kennis met u en uw ideeën.