Mr.Friendly urinoir

Het Mr.Friendly is een urinoir van speciaal ontwikkeld kunstof. Het is samengesteld uit een onverwoestbaar anti-bacterieel en sterk afstotende materiaal. Mr.Friendly is gebruikelijk iets groter dan het oude urinoir en daardoor is het na ophangen niet zichtbaar dat er eerst een ander urinoir hing.

 

Het Mr.Friendly urinoir wordt aangesloten op de bestaande afvoer. Er wordt NIET gespoeld met water. Schoonhouden gebeurt op dezelfde wijze als uw “normale” water gespoelde urinoirs.

Waarom stinkt het Mr.friendly urinoir niet?

Mr.Friendly is voorzien van een speciaal filter. Dit filter zorgt ervoor dat er geen luchtjes uit het riool naar buiten kunnen. Geen mechanisch filter zoals bij sommige andere waterloze urinoirs, maar volledig luchtdichte vloeistof-afsluiters. De werking is in deze afbeelding zichtbaar gemaakt.

 

Naast het luchtdichte filter is het Mr.Friendly urinoir slim ontworpen. Het spettert veel minder dan een ander urinoir en is iets groter waardoor en duidelijk minder gemorst wordt. Al met al een schonere natte ruimte.

Installatie

In veel gevallen installeren we in een ruimte waar reeds één of meerdere urinoirs aanwezig zijn. In dat geval verwijderen we eerst het bestaande urinoir en plaatsen het nieuwe urinoir op dezelfde plaats. We gebruiken dezelfde afvoer en kunnen in veel gevallen de oude waterleiding (die niet meer nodig is), gebruiken om de leiding te trekken. De leiding is nodig om de ingebouwde computer en het display te voorzien van internet en voeding.