Wij zijn

Milieu

Vriendelijk

Mr.Friendly is specialist in watervrije (waterloze) urinoirs. Dit zijn moderne urinoirs die geen drinkwater gebruiken om te spoelen. Dit is goed voor ons milieu! Een watervrij urinoir draagt direct bij aan meer duurzaamheid.

Wie meer duurzaam wil zijn, spoelt geen schoon drinkwater door urinoirs.

Het gebruik van watervrije urinoirs is een goede mogelijkheid om meer duurzaam te zijn. Het levert tevens voordeel op bij het behalen een hoger niveau ten aanzien van MVO (zoals bijv. Green Key certificaat).

Mr.Friendly is dé specialist op het gebied van watervrije urinoirs in Nederland!

Voordelen van watervrije urinoirs

Het gebruik van watervrije urinoirs kent diverse voordelen. In openbare toiletten zou je niet anders moeten willen (mits de juiste geïnstalleerd!)

(Schoon) water is steeds schaarser. Ook in Nederland! Wereldwijd hebben meer dan 1 miljard mensen geen toegang tot schoon drinkwater en ongeveer 3 miljard mensen ervaren regelmatig grote schaarste.

Wij bieden unieke watervrije urinoirs, met of zonder ingebouwd video-display, wat helpt bij het besparen van 20.000 tot wel 150.000 liter water per urinoir per jaar.

BESPAAR SCHOON DRINKWATER

Een watervrij urinoir spoelt niet met drinkwater. Drinkwater is om te drinken en dus niet om door het riool te spoelen. Drinkwater moet ‘geproduceerd’ worden. Het proces van zuiveren en transporteren is ingewikkeld. Daarnaast worden er veelal chemicaliën gebruikt. Hoe minder water we met z’n allen gebruiken, hoe minder water (en energie) we nodig hebben.

HET VERMINDEREN VAN URINESTEEN

Urinesteen is een binding tussen bestanddelen uit urine en kalk. De kalk komt voornamelijk uit het water dat wordt toegevoegd bij het spoelen. Niet spoelen dus! Urinesteen is slecht voor de leidingen en zorgt voor verstoppingen.

GEEN KOSTEN DISPLAY VERSIE

Dit model is uitgerust met een ingebouwd display dat de reclameboodschappen van jouw bedrijf en die van externe sponsoren afspeelt. Vanwege deze externe sponsoren, kun je dit watervrije urinoir in veel gevallen kosteloos laten installeren! Begin duurzaam te zijn zonder investering!

Ruime ervaring met watervrije urinoirs

Mr.Friendly maakt sanitaire ruimtes meer Eco-Friendly en meer User-Friendly.

Modellen

Mr.Friendly urinoirs altijd watervrij

Prachtig keramiek.

Wat ons betreft: de top! Mooi keramiek, perfect ontwerp en absoluut het beste filter.

Dit urinoir heeft alles in zich. Prachtig materiaal, perfect gevormd zodat spetteren niet aan de orde is, strak wit keramiek, zwaar uitgevoerd en gebouwd om vele jaren mee te gaan. Het is niet voor niks dat er reeds duizenden wereldwijd zijn geïnstalleerd. De mooiste hotels, leukste restaurants, drukste locaties en vele stadions. Allemaal kozen ze voor dit model ‘Waterless’!

Falcon Technologies (USA) heeft een filter ontwikkeld dat zijn gelijke niet kent. Een nat filter dat gegarandeerd afsluit en lang meegaat. Daarnaast is dit een filter dat, in tegenstelling tot droge filters, de leidingen goed beschermt.

Met ingebouwde videospeler.

Absoluut uniek. Bekijk inspirerende video’s tijdens het gebruik van het urinoir.

Communiceer met je klanten. Adverteer speciale promoties of rekruteer nieuw personeel. Het is allemaal mogelijk via het ingebouwde display in het urinoir.

Creëer inkomsten door zelf externe adverteerders op jouw urinoir te verzamelen en ontvang hierover commissie.

Wil je meer weten over de ingebouwde videospeler? Klik hier

In bepaalde gevallen is het mogelijk om het Mr.Friendly urinoir met ingebouwde videospeler volledig gratis te verkrijgen. Neem contact op voor meer informatie. 

Filters

Het beste dat de markt te bieden heeft!

Filters zijn nodig op watervrije urinoirs. Ze dienen als stankafsluiter en daarnaast zorgen de (natte) filters er voor dat alle verontreiniging verzameld wordt die normaal in de afvoer terecht komt. Er zijn natte en droge filters. Natte filters zijn filters met een heel klein beetje (afsluit)vloeistof. Een soort drijvend dekseltje. Droge filters hebben geen vloeistof nodig. Wij leveren beide filtertypen. We testen onze filters al jaren en zeggen vol vertrouwen dat dit de beste filters op de markt zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over beide systemen. We adviseren graag welke het beste past in jouw situatie.

>100.000

LITER DRINKWATER PER URINOIR PER JAAR BESPAARD!