Jouw merk vol in beeldmet advertenties die water besparen

Zo kan je écht binnenkomen bij mensen

Icoon mannelijk toilet

Op het juiste moment

Juist als iemand ontspannen is, komt informatie goed binnen. Geen afleiding van mobiele telefoon of andere zaken. Ontspanning, en dus aandacht!
Mr.Friendly urinoir met ingebouwd display

Niet te missen

Onze schermen zijn niet te missen. Standaard staan ze uit. Pas als iemand verschijnt springen ze aan. Dat valt op. Het is gewoon niet te missen! 
Display in wand boven urinoir

Wij tellen middels sensoren

We weten precies de aantallen afgespeelde video's en stills. Geen vage berekeningen, maar exacte aantallen die geregistreerd worden door onze sensoren.
We love eco-friendly materials

Elke advertentie bespaart drinkwater

Op onze displays spelen advertenties. Dat doen we uitsluitend in waterbesparende omgevingen. Met de opbrengt proberen wij nog meer locaties waterbesparende oplossingen te bieden. Zo zijn onze displays uitsluitend te vinden in toiletruimtes waar waterloze urinoirs zijn geïnstalleerd.

Jongen die water drinkt aan buitenkraan

Elke advertentie levert drinkwater

De advertenties die wij afspelen zorgen voor water op plaatsen waar water uit de kraan niet zo gewoon is als bij ons. Als jij bij ons adverteert, ben je niet alleen zichtbaar hier, maar maak je ook impact bij mensen die dat enorm nodig hebben. Zo maken we de wereld samen een beetje beter. Met een deel van de media-opbrengt steunen wij de Made Blue Foundation in onze gezamenlijke strijd om iedereen in de wereld toegang te geven tot schoon drinkwater (https://madeblue.org/).

Displays met unieke mogelijkheden

Sensoren

Sensoren meten hoeveel video's zijn afgespeeld. Niet ongeveer maar precies. Dit maakt ook dat wij kunnen werken met CPM Pricing. Dus alleen afrekenen over daadwerkelijk gerealiseerde zichtbaarheid.
Kalender

Makkelijk plannen

Je kunt exact aangeven wanneer je content gezien moet worden. Alleen doordeweeks of juist in het weekend. Speciale actie met Moederdag? Geen probleem!
Kies je tijd van aandacht

Kies je tijd

Naast het selecteren van datums, kun je ook selecteren op tijd. Dus alleen gezien worden rond de lunch of juist alleen in de avond. Geen probleem!
Multivideo afspelen op displays van Friendly Restrooms

Meerdere video's

Indien je verschillende boodschappen wilt overbrengen, kun je dat verdelen over meerdere video's. Ons video systeem verdeelt steeds automatisch. Zo blijft je content dynamisch en interessant. 
bepaald je eigen marketing budget

Bepaal je eigen budget

Doordat we werken met sensoren, weten we precies hoe vaak content wordt afgespeeld. Zo kan je ook zelf vooraf bepalen hoe vaak jouw content wordt gezien. Zo heb je dus perfecte controle over je budget. Op basis van jouw wensen, verdeelt ons computersysteem alle af te spelen content automatisch netjes over de maand. Geen verassingen achteraf dus!
Locaties in Nederland met display

Bepaal waar jouw content wordt gezien

Uiteraard weten wij precies waar onze schermen zich bevinden. Dit maakt dat we dus ook kunnen kiezen waar jouw content wordt getoond. Heb je bijvoorbeeld alleen behoefte om in Amsterdam gezien te worden dan is dat mogelijk.

Duurzaam adverteren

Eco Friendly restrooms

Bespaar drinkwater 

Door te adverteren help je water te besparen. Wij willen dat er minder drinkwater wordt verspild. Help je mee besparen?
Jongen die water drinkt aan buitenkraan

Help anderen

Elke advertentie die speelt brengt water naar Afrika. Dat kan oplopen tot een liter per keer dat een video wordt afgespeeld! 

Niet onnodig afspelen

Als er niemand voor het scherm staat, is het display uit. Dus geen onnodig stroomverbruik. Zodra een persoon voor het scherm staat wordt een video gespeeld...en geteld!
Kaart NLD met MrFriendly displays

Waar kan je gezien worden?

Onze displays bevinden zich door heel Nederland. Voornamelijk op echt drukke plekken zoals in de binnensteden. Wij installeren displays op de volgende locaties:
  • Bars en Cafés
  • Restaurants
  • Clubs
  • Beach-locaties
  • Sportlocaties zoals voetbal, tennis, hockey, squash, fitness, etc.

Pricing

CPM pricing

Cost per mille

Wij werken met CPM prijzen. Dit betekent dat je een prijs afspreekt per 1000 vertoningen. Het is mogelijk daarbij een maximum (max aantal en prijs) af te spreken. Op die manier houd je grip op je budget.

Alleen betalen als je daadwerkelijk gezien bent

Alleen afrekenen wat is getoond en gezien

 Onze sensoren meten precies de vertoonde video's en alleen die worden in achteraf rekening gebracht. Je ontvangt achteraf een factuur met een rapportage van de getoonde video. Een video speelt uitsluitend als er iemand voor het scherm staat.

prijs waarde verhouding

Prijzen

De prijzen zijn sterk afhankelijk van zaken als duur van de afspraken, doelgroepkeuze, regiokeuze, gekozen tijdstippen waarop moet worden afgespeeld etc. De prijzen variëren van 2 euro tot 30 euro (per 1000).

Ik wil gezien worden!

Foto met urinoirs en displays

 Friendly Media introduceert duurzaam adverteren

Elke advertentie bespaart water en 

brengt water naar mensen die dat écht nodig hebben!

Setup

Advertentie-specificaties

Advertenties dienen op de juiste wijze te worden aangeleverd. Dit kunnen plaatjes zijn of video's. Houd er rekening mee dat onze displays in landscape format zijn geïnstalleerd.