Over ons

Mr.Friendly Sustainable Restrooms - Eco Friendly & User Friendly

We love eco-friendly materials

Op weg naar een nieuwe standaard in duurzame toiletruimtes

Het begon allemaal met watervrije urinoirs. Wij vonden het altijd al vreemd dat je schoondrinkwater zomaar door het toilet spoelt. Zeker als je je realiseert dat er miljoenen mensen in de wereld zijn waar schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is als bij ons. Maar ook bij ons kennen we inmiddels droge zomers en een drinkwatersysteem dat op het maximum van de capaciteit draait. Water besparen is dus meer dan logisch!


Dat is waar het allemaal mee begon. Maar de toiletruimtes bestaan uit meer dan alleen urinoirs en dus breidden we uit. Inmiddels maken en renoveren wij complete toiletruimtes en helpen we onze klanten de toiletruimte te verduurzamen. 


Om echt te verduurzamen moet je je grenzen (willen) verleggen. Dat doen we!  

Waterloze urinoirs van Mr.Friendly in mooi hotel in Denemarken

De slimme en duurzame weg naar een betere toiletruimte

Het is geweldig om te zien hoe we binnen ons team elke keer weer nieuwe materialen testen en nieuwe ontwikkelingen in de markt kunnen gebruiken om onze toiletruimtes te verbeteren, te verfraaien en te verduurzamen. Enkele jaren geleden werkte we nog met PVC wanden, terwijl we nu al plaatmateriaal gebruiken dat volledig composteerbaar is.


De restrictie daarbij is wel dat de verduurzaming niet mag leiden tot een sterke prijsverhoging of verlies aan kwaliteit.


Wij werken aan meer hoogwaardige openbare toiletruimtes die niet alleen eco-friendly en user-friendly zijn maar ook prachtig om te zien en hoogwaardig afwerkt. Het is ons doel dat er tijdens het urineren geen water meer wordt gebruikt. Bij de mannen is dat fantastisch gelukt. Wij werken aan oplossingen om dat ook mogelijk te maken voor vrouwen!

Wat je altijd mag verwachten

customer-satisfaction

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij ├ęcht belangrijk. Kwaliteit betekent  goede materialen, slimme keuzes en supernetjes afwerken. Om die reden werken we ook fix-price. Wij willen niet door een uurtje meer of minder onder druk komen te staan. 
Eco Friendly restrooms

Zoveel mogelijk 

Eco-Friendly

We werken zoveel mogelijk Eco-Friendly. Qua materialen,  producten en werkwijzen. Dat is een continue proces. We zijn dus continue op zoek naar betere, mooiere en meer duurzame oplossingen.
Mr.Friendly logo full color

Eigen mensen

Wij werken met eigen mensen. Zowel voor installatie als voor service.  Mocht dat door omstandigheden of door de omvang van het project niet lukken, dan houden we de regie en verantwoordelijkheid en werken we samen met betrouwbare partners.