Moderne toiletruimte

In de Horeca verwachten gasten 

een mooi en fris toilet

"Mr.Friendly Sustainable Restrooms"

helpt je met het slim renoveren van je toiletruimtes

Mr.Friendly verduurzaamt toiletruimtes

Wij creëren en renoveren toiletruimtes in de Horeca.

De horeca stelt speciale eisen. De zaak kan meestal niet "even dicht". Als de zaak dicht moet voor een toiletrenovatie, dan wordt het wel erg kostbaar. Wij weten daar slim mee om te gaan. We kennen de Horeca. We passen onze werkmethode en tijden aan op jullie zaak. 


Verouderde toiletruimtes worden door ons snel en slim gerenoveerd. Dat is ons specialisme. Die renovatie begint met een eerste afspraak om een keer mee te denken. Neem gerust contact op! 

Jouw toiletten zijn belangrijk!

Koffie in de horeca

Afgestemd op je zaak

Laat je toiletten passen bij de locatie. Een feestcafé heeft een ander toilet dan een luxe restaurant. Wij hebben diverse afwerkingsmogelijkheden die je toilet optimaal laten aansluiten op je locatie.
Gezellige horeca

Intensief gebruik

Toiletten in de horeca worden vaak intensief gebruikt. Dat betekent dat het daarop moet worden afgestemd. Er zijn slimme manieren om dat te doen. Wij kennen de Horeca en adviseren je graag. 

Nieuwe wand met Mr.Friendly urinoirs

Makkelijk onderhoud

Het dagelijkse onderhoud moet simpel zijn. We weten hoe druk het kan zijn. Met een slimme inrichting en de juiste producten, wordt het onderhoud gemakkelijker. 
We love eco-friendly materials

Zoveel mogelijk duurzaam

Als wij toiletruimtes renoveren, doen wij dat zo duurzaam mogelijk. Als iets met gelijke (of betere) kwaliteit meer duurzaam kan, dan doen we dat. Zo werken we bijvoorbeeld met wandmaterialen die gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen en hergebruiken we onderdelen op een slimme manier. Daarnaast werken we met wandplaten die volledig composteerbaar zijn en gemaakt zijn van gekweekte hennep.


De Mr.Friendly urinoirs die we installeren zijn altijd watervrij. Dit biedt, naast het besparen van water, voor de horeca veel voordelen. 

De voordelen van een watervrij Mr.Friendly urinoir voor de horeca

Mr.Friendly watervrij urinoir

Niks kunnen wegspoelen

Er wordt in de horeca van alles in een urinoir achtergelaten. Kauwgom, papier, peuken, wietzakjes, glas en zelfs braaksel. Het grote voordeel van deze urinoirs is dat het er allemaal op blijft liggen. Wegspoelen kan niet. Dit voorkomt een hoop ellende.
open urinoir

Makkelijk toegang tot afvoer

Hoewel bijna nooit nodig, kan het voorkomen dat je toch een keer bij de afvoer moet zijn. Het urinoir hoeft dan niet losgesneden en gedemonteerd te worden. Slechts het filter uitnemen en een 50mm opening is direct toegankelijk. 

Laten zien dat een waterloos Mr.Friendly urinoir geen spoelrand heeft

Eenvoudig onderhoud

Het ontbreken van de spoelrand en het zeer gladde oppervlak, maken schoonmaken erg gemakkelijk. Insprayen en afnemen. Dat is alles. Geen water nodig! Door het ontbreken van kalk (uit spoelwater), zal er ook nauwelijks aanslag zijn. 
Nieuwe wand met Mr.Friendly urinoirs

Een watervrij urinoir van Mr.Friendly

biedt de horeca veel voordelen en is daarnaast prachtig om te zien!

"Laten we de toiletruimte nu (eindelijk) eens aanpakken"

Het staat al een poosje op de wensenlijst. Inmiddels een paar slechte referenties ontvangen van gasten met betrekking tot de toiletten. De toiletten moeten nu echt worden aangepakt? Maar hoe? We kunnen de zaak niet dicht doen want dat maakt een nieuw toilet onbetaalbaar! Laat ons je helpen!

Slimme toiletrenovatie

Mr.Friendly verduurzaamt toiletruimtes

Alles kan!

maar dat hoeft niet

Wij doen alles achter de deur naar de toiletruimte. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Soms kan één nieuwe wand al een geweldig effect hebben. Maak gebruik van onze ervaringen en laat ons meedenken om jouw toiletruimte slim weer up-to-date te krijgen.
enkel toilet

Complete renovatie zonder zware overlast

De zaak moet doordraaien. Dat weten we want we kennen de horeca. Dus deze renovatie moet georganiseerd worden  "tussen de bedrijven" door. Natuurlijk is er wat overlast, maar door slimme technieken weten we die goed te beperken.
luxe toiletruimte

Gladde wanden, grote platen 

zonder tegels en voegen

Wij werken zonder tegels. Zonder voegen. Niet op de wand, niet op de vloer. Voegen zijn vuil-slurpers! In de drukke horeca niet handig. Wij werken met grote (milieuvriendelijke) platen. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei designs en gaan zo over de oude wanden heen. 

Het waterloze horeca urinoir met ingebouwd display

Ideaal voor bars, feest cafe's en clubs.

Sterk kunststof en uiteraard watervrij!

Mr Friendly Display urinoir

Ideaal in de nacht horeca

Mr Friendly Display urinoir

Ingebouwde videospeler

Dit urinoir laat video's zien. Kondig je eigen evenementen aan en toon onze reclame. Als jij onze reclame video's geen probleem vindt, dan is dit bijzondere watervrije urinoir (bijna) kosteloos voor jouw locatie (mits op een drukke locatie). Zo wordt water besparen leuk en goedkoop!
partytime

Ideaal voor de nachthoreca

Dit urinoir is sterk. In het nachtleven gaat het er soms heftig aan toe. Dit urinoir kan tegen een stootje. Het is gemaakt van wit kunststof zal niet gemakkelijk breken. Zo blijft de toiletruimte netjes. 
Gezellige horeca

Waar gedronken wordt...

Waar gedronken wordt, wordt geplast! Ook dit urinoir is natuurlijk watervrij en dus duurzaam. Dit  bespaart je dus vele duizenden liters spoelwater. Informeer naar de mogelijkheden want dit urinoir kost je, dankzij leuke reclame video's, bijna niks!

Dit urinoir wordt kosteloos verstrekt op zeer drukke locaties

(Zolang de voorraad strekt)

Watervrije Urinoirs Mr.Friendly

Slim renoveren betekent 

mooier,  duurzamer en goedkoper!

"Mr.Friendly Sustainable Restrooms"

always Eco-Friendly and User-Friendly